Enca jo pak herë është në qendër të vëmendjes.Jo vetëm për klipet, por edhe postimet provokuese që bën herë pas here.

E nisi muzikën duke bashkëpunuar me Biga Bastën, i cili edhe e menaxhonte atëherë këngëtaren. Më pas ajo u bë pjesë e OTR, anëtarja e parë femër.Por ky bashkëpunim i saj me Noizyn nuk zgjati shumë pasi marrëdhënie e tyre u prish.

Megjithatë Enca vazhdon të bëjë muzikë e madje edhe të jetë e kërkuar dhe në vëmendjen e të tjerëv

Kështu, dikusuh e ka pyetur reperin Çartani nëse do të kishte bërë një bashkëpunim me Encën.