Shpesh kemi parë që burrat janë afruar për të puthur reporteret femra gjatë kohës që ato raportonin për Kupën e Botës, por tani dy gra e kanë bërë këtë, duke puthur një reporter.

Ai ishte dukshëm i zënë nga incidenti i ndodhur, megjithatë nuk mundi t’i rezistonte dhe kështu filloi të qeshte para kamerës