Një sfidë TikToku me pyetje/përgjigje mes dy personazheve duket se zbuloi shumë sa i përket raporteve mes Rinës dhe motrës së saj Rudinës.

Mes tjerash në një moment, u hap edhe tema e martesës e cila duket të mos jetë e largët për njërën prej tyre, Rinën.