Kjo video nuk është për ju nëse keni frikë nga lartësia.

Por nëse i doni aventurat dhe ju pëlqejnë videot që ngrisin adrenalinën, atëherë mos e humbisni!

Për të kuptuar më shumë, duhet ta shihni videon.