Udhëtarët e një treni që po udhëtonte nëpër Mexico City, mbetën të hutuar nga dy të pranishëm që ishin përfshirë në atë që dukej si ekzorcizëm.

Fillimisht, gjithçka dukej në rregull me ritualet e tyre që i kryenin me zë, por ngjarja nisi të merrte kthesë të pakëndshme kur ajo u bë e dhunshme.

Videoja e postuar më poshtëm, e tregon skenën e pazakontë, si dhe ikjen e udhëtarëve, përfshirë edhe burrin ‘shërues’ në momentin që treni ndaloi në stacion.