Motrat Maksuti në bashkëpunim me produksionin “Vizioni Libonia” para disa javësh kanë sjell në treg disa këngë të cilat tashmë janë kthyer në hite.

Një nga performancat më të diskutuara është padyshim kënga “Rrugës me gur” nga Motrat Maksuti të cilat kanë ditur ta sjellin në formën më të mirë të duhur.

Madje kjo këngë është shumë e kërkuar nga dyshja dhe duke u nisur nga komentet tashmë kanë siguruar vendin e tyre në estradën shqiptare.