Emri na ka shkuar deri në Moskë
Para pak ditësh Getinjo e bëri të famshme një vajzë ruse që në qafen e saj kishte bërë tatuazh emrin e tij, por vajza ruse nuk është ndalur me kaq. Rusja që në Instagram njihet me emrin “vipllinplatinum” ka bërë tatuazh edhe dy fjalë pos`të amRit të Getinjos, e ato janë Albania dhe Rusia. Këtë gjest të ruses e ka shpërndarë edhe reperi kosovar në Instagramin e tij.

Dashuria e saj për Getinjon shihet edhe nga postimet e saj tjera në Instagram, si fotografia e flamurit të Kosovës, si dhe fotografia e Getinjos.