Konsiderohet si një ndër rubrikat më interesante që i ka rezistuar më së shumti kohës në ekranin e KTV-së, shkruan OnAir

Nuk e keni shumë të vështirë për ta kuptuar që po flasim për rubrikën “Hajt pak” që gjithmonë sjell tema interesante dhe merr mendimet e qytetarëve.

Kësaj radhe kanë pyetur qytetarët sidomos burrat nëse bëjnë punë të shtëpisë.

Përgjigjet e tyre janë nga më të ndryshmet./OnAir