Motrat Mustafa janë ndër këngëtaret më të dashura për publikun e muzikës popullore.

Dy motrat më të njohura për publikun janë Sadetja dhe Sahidja, të cilat gjithmonë jemi mësuar t’i shohim shumë elegante.

Ato janë shumë aktive në rrjetet sociale, ku bëjnë postime nga më të ndryshmet.

Sot Safetja ka publikuar një foto në të cilën shihet me vajzën e saj.