Jaylen Norwood ka dalë në mes të një rrugë në Floridë të Shteteve të Bashkuara, që të tregojë aftësitë e vallëzimit, si pjesë e sfidës #InMyFeelings.

Mirëpo, gjërat nuk shkuan si duhet, pasi aty befas arriti një veturë me shpejtësi dhe e përplasi të riun për asfalti

Përmes rastit të Norwood dhe shumë të tjerëve që nuk e kaluan lehtë këtë sfidë, po kërkohet që të tjerat që e pranojnë, ta realizojnë në ambiente të sigurta.