Sabri Fejzullahu është zëri me të cilin janë rritur sa e sa gjenerata dhe ende për shumë kënd mbetet i preferuari, shkruan OnAir.

Kënga “Pranvera në Prishtinë” është kënga  unike me të cilën edhe identifikohet Fejzullahu.

Kënga (remake) ka bërë mijëra klikime dhe shumë komente potitive.

Jemi mësuar që këngët e tij të jenë të suksesshme ashtu sikur “Pranvera në Prishtinë”.

Bashkëpunëtorët e këngës janë: Text : Milaim Berisha Riorkestrimi : Ardian Kastrati Produced by : MProduction

Për ta dëgjuar këngën, klikoni në linkun më poshtë.