Shiu i madh që ra sot në kryeqytet ka mbushur rrugët përplot me ujë.

Nga shirat e mëdha kanalizimi nuk ka mundur ta përpijë ujin dhe I njëjti ka dalë në rrugë.

Njëjtë ka ndodhur edhe në sheshet e Prishtinës.