Now Reading
Shkurte Fejza tregon miket e saj nga Tirana

Shkurte Fejza tregon miket e saj nga Tirana

Shkurte Fejza ndryshe njihet si bilibili i muzikës shqipe është njëra nga këngëtaret më të dashura që ka vendi jonë, shkruan OnAir

Këngëtarja gëzon raporte të mrekullueshme pothuajse me gjithë estradën shqiptare.

Së fundi ajo ka publikuar një fotografi me disa nga emrat më të mirë të diskografisë shqiptare dhe si mbishkrim ka lënë “Një kënaqesi e veqant me miket e mia të nderuara”./OnAir

See Also

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Scroll To Top