Llava e hedhur nga vullkani Kilauea në Hauai plagosi 23 persona.

Një nga shpërthimet në bregun e detit hodhi në ajër shkëmbinjë dhe mbeturina të tjera.

Një prej tyre theu këmbën ndërsa të tjerë pësuan djegje gradave të ndryshme por asgjë e rrëzikshme