Shyhrete Behluli e rrethuar me kaq dashuri

Shyhrete Behluli shpesh ka treguar për dashurinë dhe mbështetjen që ka nga familja e saj, qoftë nga bashkëshorti apo fëmijët.

Familjen e madhe të këngëtares së dashur e njeh edhe publiku, disa për shkak të karrierës e të tjerët krah famës së Shyhretës.

Këngëtarja ka tri vajza e dy djem.

Familja mblidhen shpesh bashkë për qejf duke kaluar momente të mirë e kohë të çmuar. Këngëtarja tanimë gjendet në Turqi së bashku me fëmijët e saj./OnAir

See Also

 

What's Your Reaction?
Excited
1
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Scroll To Top