Këngëtarja Shyhrete Behluli gjithmonë sjell të reja nga jeta e saj profesionale si dhe ajo personale.

Ajo kësaj radhe ka veshur një fustan për të cilin ka marr komente vetem pozitive.

Këngëtarja duket tejet e re në moshë e shumë verore.

Kjo fotografi zbulon më shumë./OnAir