Publiku që e ndjek me kurreshtje këngëtaren, po thotë se Shyhretja po zbukurohet përditë e më shumë.

Dhe, vërtet këngëtarja është përtrirë e stili i saj është bërë dukshëm më atraktiv.

Me Shyhreten ngjajnë shumë të bijat, që të gjitha. Ato janë si kopje të së ëmës. E mjaftë ngjanë edhe reja, Learta. Në një foto ku shihen Engji, Shyhretja dhe Learta, këngëtarja është e kthyer ka reja e saj dhe po qesh vesh më vesh.

A thua çfarë i tha nusja që e shkriu Shyhreten?