Elvis Naçi hoxha i cili tronditi rrjetet sociale, dhe i cili shumë shpejtë arriti që të marrë lavdata të shumta nga populli

Ai në një hutbe tregon se cilat janë të mirat e islamit dhe si të jetojmë një jetë të lumtur