Tani teknologjia e re në futbollin botërorë ka avancuar shumë, inçizimet shikohen dhe kthehen në repriza gjatë lojës nga referët asistentë që të merret vendimi i drejtë për situatat në futboll.

E për teknologjinë e re VAR, është sinkronizuar një video me audio shqip ku flasin Colina dhe Infantino