Kao Smith nga Namibia e Afrikës, plotësoi ëndërron që e ka çdo surfist, për të kaluar në një valë të përkryer.

Surfisti 23-vjeçar, beson se çdo gjë në jetën e tij e ka dërguar për ta përjetuar në atë moment

Ai kaloi për dy minuta pandërprerë, brenda një vale të intensitetit të lehtë, që u krijua në kushtet më të favorshme për surfim.

“Nuk ka të bëjë më aftësitë e mija, gjithçka ishte krijuar dhe përshtatur për mua” ka thënë Smith.

Videoja e postuar më poshtë, tregon kalimin e tij brenda valës, që është shpërndarë me shpejtësi në rrjetet sociale.