Ata konsiderohen si grupi më i suksesshëm në industrinë muzikore, shkruan Onair

Bëhet fjalë për grupin Pro Band ata gjithmonë mundohet të sjellin atë se çfarë konsiderohet si më e mira për publikun e tyre. E mos të flasim për numrin e fansave të. cilët janë të shumtë.

Pro Band në sezonin veror kanë agjendën e tyre tejet të ngarkuar për arsyeje sepse ata janë më të kërkuarit sa i përketë dasmave e ahengjeve familjare. E për të qenë sa më afër fansave të tyre ata në këtë album kanë shkëputur një pjesë nga performancat e tyre në dasma të cilët ata kanë kënduar.

E  të përgatitur për këtë sezonë ata kanë vendosur të publikojnë një album i cili mbanë titullin “Urime Dasma albumi live”  e cili priitet të pëlqehet nga fansat e grupit Pro Band.

E kur do të lansohet ky album!

Për gjithë fansat e Pro band ky album publikohet sot në ora 20:00./Onair

Kujtojmë se Pro Band ka kohë që janë prezent në botën muzikore e vazhdojnë të gëzojnë famë dhe suksesin e arritur qysh në fillet e para të muzikës!