Nuk thonë kot “Miku i mirë në ditë të vështirë” dhe  videoja e listuar më poshtë e arsyeton më së shumti këtë thënie, shkruan Onair

Kur ke pranë vetës miq që bëjnë një gjë të tillë për ju atëherë jeni të bekuar.

Në videon e listuar më poshtë do të shikoni se si djaloshi rrezikon jetën për të shpëtuar shokun e tij.