Pajisjet e kampingut në shumë raste kanë nevoje për përmirësime.

Së fundi një e re është krijuar në mënyrë që t’u ofrojë gjëra më të bukura. Tenda e re është projektuar posaçërisht për njerëzit që ëndërrojnë të jenë në ujë ose nën disa pemë

Është një tendë që mund të notojë mbi ujë dhe të jetë e lidhur mbi tokë, si dhe të përdoret si një prirje e rregullt.