Ky është momenti kur një mbajtës zvarranikësh u sulmua nga një krokodil para spektatorëve të tmerruar, pasi e vendosi dorën e tij brenda gojës së krijesës.

45-vjeçari i quajtur Tao, po bënte një “numër shfaqjeje” në kopshtin zoologjik Phokkathara në Chiang Rai, Tajlandë veriore, përpara rreth 100 njerëzve të dielën pasdite.

Teksa arrinte brenda nofullave të krokodilit, ndërsa një tjetër portier po vështronte, Tao shikonte audiencën dhe i tha njoftuesit të ndalonte muzikën.

Pastaj, zvarraniku papritmas “përplasi nofullat” rreth parakrahit të Tao-s, përpara se ta shkundte me forcë nga njëra anë në tjetrën.

Incidenti u kap nga një kamerë nga Khun Phusawit, 35 vjeç, i cili po vizitonte fermën e krokodilëve Phokkathara dhe kopshtin zoologjik me gruan e tij Nok dhe dy fëmijët e tyre.