Një tërmet ka ndodhur sot në Indonezi  me magnitudë 7.0, i cili ka lënë disa persona të lënduar dhe me dëme të mëdha materiale.

Ky tërmet ka frikësuar të gjithë e sidomos edhe turistët të cilët ishin në këtë vend.

Në një hotel të Indonezisë disa turistë shihen të frikësuar dhe duke vrapuar për të dalë jashtë hotelit për të shpëtuar nga dëmet e mundshme të tërmetit.

Pamjet janë kapur nga një dëshmitar i cili shihet duke vrapuar nga frika