Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi ka deklaruar se është momenti që liderët politikë të vendit të marrin përgjegjësitë e tyre në dialogun me Serbinë.

Ndërsa shfaqi drojën se nëse nuk ndodh tani njohja reciproke në mes Kosovës dhe Serbisë, kjo çështje do të zvarritet.