Fundi i këtij muaji apo fillimi i shtatorit pritet të sjellë një dinamizim të fuqishëm në procesin e dialogut me Serbinë.

Presidentit Hashim Thaçi, thotë se shteti ynë duhet të konsolidohet dhe se për këtë arsye do të diskutohet për demarkacionin me shtetin serb.