Në autobusin që po udhëtonte diku në Rusi, dy pasagjerë janë përfshirë në një zënkë të heshtur dhe pa fjalë, por me një kundërshtim të pazakontë.
“Ata janë ende diku, duke vazhduar me hapjen dhe mbylljen e dritares” ka shkruar një komentues.

Nuk dihen motivet e kësaj ngjarje të pazakontë, që nuk u shoqërua me ndonjë kundërvënie të dhunshme nga asnjëra palë