Brenda 2-javësh 21 autobusë të tjerë do t’i shtohen trafikut urban të kryeqytetit.

Këtë gjë e ka premtuar kryetari Shpend Ahmeti i cili tha se tashmë është nënshkruar kontrata në mes të komunës dhe trafikut urban që ishte kushti i fundit që këta autobusë të mund të porositen