Kur luan me zjarrin, bëju gati të digjesh.
Po kështu dhe kur vendososh të luash me krokodilin…
Tao 45-vjeçar, po jepte spektakël në një shfaqje me krokodilë në Tajlandë, por jo çdo gjë shkoi mbroth.

Pasi e pësoi nga kafshimi, pronari i parkut ku po jepej shfaqja, tha se Tao ndihet më mirë: “Ai i do krokodilat dhe mezi pret të kthehet në punën e tij”.