“Dueli Botëror” po vazhdon të transmetohet në RTV Dukagjini, i cili i kushtohet Kampionatit Botëror, “Rusia 2018”.

Mysafirët dhe analistët japin opinionet e tyre rreth ndeshjeve të ditëve përkatëse si dhe disa gjëra të pathëna rreth futbollit.