Tuna që është aktive kohëve të fundit dhe aq energjike e vërtetojnë publikimet e shpeshta të saj në llogarinë në ‘Instagram’.
Motivuese dhe këmbëngulëse këngëtarja, shfaqet çdo ditë më pamje nga fitnesi nga më të ndryshmet port ë ditës së djeshme ishin mjaft provokuese ku u shfaq në disa pozita mjaft përvëluese bashke më Patrisin.

Në pamjet e imazhit Patrisi kishte shkruar ‘Fitnes dhe dashuri’ ndërsa Tuna i ka shtuar se ka edhe sex, që i bije se Tuna intensivisht në të gjitha anët po punon për një trup sa më të mirë dhe një marrëdhënie të shëndosh e që për shumë kë është një motivim.

Se Tuna është provokuese e tregojnë pamjet që ajo ofron, e kuptueshme dhe pa tabu është të flitet për sexin apo edukatën seksuale por këngëtarja gjërat I thotë hapur se cilat preferenca ajo I ka në marrëdhënie intime.