Balis kitchen ju prezenton me receten e re për “Turshi me speca të kuq pa konzervans që pregaditen aq lehtë dhe shpejtë”.

Tash që është muaji kur të gjithë përgatitin turshi të ndryshme, tani e kanë edhe një opsion të ri se si Balis kitchen e bën.

Recetën mund ta merrni në videon më poshtë./OnAir