Nga momenti që vëllezërit Mziu u bënë pjesë e skenës muzikore ata filluan të diskutuoheshin në masë të madhe fillimisht për ngjajshëmrin që ata kanë në mes vete e më pas edhe për projektet që ata kanë sjellur në treg, shkruan Onair

Por së fundi të ftuar tek “Kojshia Show” shohim se ata kanë vendosur të sjellin një befasi për adhuruesit e muzikës së tyre kështu duke treguar se muzika tek kjo familje ka qenë e trashëguar prej kohësh.

Ata vendosën që të marrin edhe motrat e tyre dhe të gjithë së bashku të këndojnë këngë dasmash./Onair

Këtë spektakël që ata krijuan nuk duhet humbur.