Deputetja e lëvizjes vetëvendosje Albulena Haxhiu ka dorëzuar  një kallëzim penal ndaj kryeministrit Ramush Haradinaj dhe 17 zyrtarëve të lartë ministra e zëvendës ministra të përfshirë në procesin e marrjes së vendimit për rritjen e pagave.

Deputetja Haxhiu ka kërkuar nga prokuroria që të hetoj se si është bërë rritja e pagave