Një garë e zhvilluar në Kolorado me 156 kthesa dhe gjithsej 19.98 km rezultoi me sukses të Bentley.

Modeli Bentayga përshkoi këtë rrugë për 10 minuta e 49.9 sekonda me shpejtësi mesatare prej 107 km/h duke thyer rekordin për veturat SUV

Deri më tani rekordin e ka mbajtur Range Rover Sport