Një super bashkëpunim i cili erdhi nga zëri i Motrave Duhani dhe Shemi Ilirët ka grumbulluar afro 4 milionë klikime.

Kjo këngë e cila i dedikohet prindërve ka arritur të pëlqehet e dëgjohet nga të gjithë.

Që kjo këngë të realizohet këngëtarët kanë zgjedhur si bashkëpuntor: Teksti & Muzika: Besim Bunjaku Orkestrimi: Ermal Krasniqi Çifteli: Fatmir Makolli Video: VideoART – Gjilan

Na ndiqni në Spotify