Po thotë se në Kosovë do të mbajë fjalimin më të rëndësishëm në jetën e tij.

Në kohën kur po flitet për mundësinë e shkëmbimeve të territoreve, presidenti serb Aleksandar Vuçiq po provokon me deklarata tendencioze.

Ai thotë se në Kosovë do të arrijë në mbrëmjen e 8 shtatorit dhe do të qëndrojë një ditë.

Sipas tij, ende nuk është konfirmuar se ku do të mbahet takimi kryesor në Mitrovicën e Veriut ose në Zubin Potok, por tha se atëherë do të mbajë “fjalimin e tij më të rëndësishëm në jetën e tij