Presidenti i Serbisë, Aleksandër Vuçiç është shprehur se arritja e një marrëveshjeje me Kosovën do të jetë e vështirë.

I pyetur për faktin se shqiptarët nga Bujanoci, Presheva dhe Medvegja ka ardhur për bisedime në Tiranë, Vuçiç u shpreh se nuk ka frikë nga bisedimet e tilla për më tepër që dëshirat e tyre nuk janë një gjë e re.