Mattheë Doming ishte në mesin e grupit të vullnetarëve, që përpiqeshin të mblidhnin sa më shumë mbeturina nga një bregdet i Manilës.

Mbeturinat e shumta nëpër brigje, po mblidhen në mënyrë që të mos merren prej valëve dhe të mbesin përgjithmonë në det, transmeton Telegrafi

Pamjet që mund t’i shihni më poshtë, i shfaqin vullnetarët e përkushtuar që ‘luftojnë’ me valët dhe përballojnë stërpikat mu papastërti, vetëm që të pastrojnë sa më mirë.