Që prej lindjes së Ajkës, këngëtarja Xhensila Myrtezaj nuk ishte parë kaq në formë.

Ajo ka pozuar me rroba gjumi dhe duket mjaft elegante.

‘Çdo ditë unë dëshmoj bekimet nga Zoti. Çdo ditë është një fillim i ri. Çdo gjë e vogël është e bukur’ ka shkruar ajo krah fotove senuale.

Ndërkohë në këtë postim tregohet qartë se Xhensila është në formën më të mirë pas lindjes.

Nuk ka munguar edhe komenti i bashkëshortit të saj Bes kallakut shoqëruar me zemra dhe domate.