Xheta konsiderohet si një emër i dashur që po arrin sukses të jashtëzakonshëm me albumin e tij të fundit në bashkëpunim me produksionin Vizioni Libonia, shkruan Onair

Madje ai ka arritur që me secilin projekt të publikuar të jetë shumë i suksesshëm dhe i diskutueshëm.

Madje ai ka publikuar edhe një klip të ri në kanalin zyrtar të produksionit Vizioni Libonia me titull “T’jap Dashni”.