Ka disa kohë që tashmë këngëtari Xheta në kanalin e produksionit “Vizioni Libonia” ka publikuar disa këngë të ndryshme, shkruan Onair

E këngëtari së fundi ka vendosur të publikojë edhe një album në bashkëpunim me produksionin Vizioni Libonia. Këngët natyrisht i përkasin muzikës popullore dhe janë tipike dasmore.

Kujtojmë Xheta është njëri nga këngëtarët i cili arrijnë të krijojë një atmosferë të pa parë më parë.

Ju sjellim disa këngë nga nga albumi më i ri nga Xheta. Kujtojmë se albumin mund ta gjeni në çdo pikë të shitjes./Onair