Yllka kuqi gjithmonë komentohet për gjëra shumë pozitive si në korrier ashtu edhe për jetë private.
Asnjëherë nuk ka zë vend në rubrikat rozë për ndonjë skandal rreth jetës së saj, dhe ajo më e bukura që mund të shohim në pamjen e saj është se ajo e gjitha është natyrale pa asnjë ndërhyrje. Këngët e saja janë shumë të pranueshme për publikun ku edhe pritën mjaft mirë.

E aty u takuan dhe u shoqëruan shumë prej tyre, ndër shumë të ftuar ishte edhe Adelina Ismaili me bashkëshortin. Nga shumë miq që u takuan aty është shumë interesante ne profilin e Adelinës në ‘Instagram’ e shohim të shoqëruar më Yllka Kuqin ku edhe kishte lënë ca fjalë.

E nuk shkon shumë kohë edhe Yllka merr e riposton këtë imazh duke i lënë edhe ajo një dedikim mjaft të bukur ‘Të dua unike Adelina’. Më parë nuk e kishim vënë re se raporti i dy këngëtareve është kaq i mirë .