Ajo konsiderohet si një prej yjeve më të bukura shqiptare dhe jo më kot.

Yllka Kuqi ka vendosur që të shpërfaq gjithë atë bukuri që ka me anë të një videoje që e ka bërë publike pak minuta më parë në rrjetin social “Instagram“.

E veshur me një fustan të gjatë solemn me ngjyrë të bardhë të argjendtë e me shumë fije të lëshuara në pjesën e sipërme dhe atë fundore, ajo ka marrë vëmendje të konsiderueshme, me ç’rast ka vënë në pah edhe

Siç bënë zakonisht, edhe këtu Yllka Kuqi kishte nxjerrë në pah një pjesë të konsiderueshme të gjoksit të saj.