Yllka Kuqi përveç karrierës së saj artistike shpesh përfolet jashtëzakonisht shumë edhe për dukjen e saj.

Madje këngëtarja nga Gjakova tregon kujdes të madh, ajo bashkëpunon me stilist të njohur vendor për të qenë sa më in dhe sigurisht për tu dukur bukur.
Së fundmi ajo vjen me një fustan të verdhë dhe me një dukje natyrale, e frizurë të thjeshtë.

Ndryshe kjo fotografi mund të jetë shkëputur nga klipi i projektit të ri të këngëtares.