Këngëtarja shqiptare Zajmina Vasjari, ka blerë një vilë goxha luksoze, tamam për shijet e saja.Vasjari ka vendosur që të publikojë në Instagram një pjesë të hapësirës brenda vilës, duke zbuluar dhomën e ndejës dhe kuzhinën.

Ajo ka falënderuar ndriçuesit që kanë rregulluar për të dritat brenda kësaj hapësire, që duket tejet moderne dhe e sofistikuar.

Gjithçka është tashmë gati e e tërë hapësira është e bardhë dhe duket se orenditë do të jenë minimalistike, që të përshtaten me interierin e përgjithshëm.