Ministri i Shëndetësisë, Armend Zemaj, ka dalë për të parë nga afër se si po zbatohen masat kundër koronavirusit.

Bashkë me Zemajn ishte edhe Inspektorati sanitar dhe Policia,

Ai ka treguar që qytetarët duhet që të respektojnë masat e vendosura nëse nuk duan që të kthehen masat e dikurshme.