“Lotin e mshefa” titullohet balada më e re nga Daim Lala dhe kjo baladë po del të jetë shumë e sukseseshme ndonëse nuk ka shumë kohë që është lansuar në treg, shkruan Onair

Këngëtari është kujdesur që kjo baladë të vij edhe me videoklip ku shohim se ai është kujdesur që të jetë tipike baladë kushtuar dashurisë. Edhe ky projekt erdhi në bashkëpunim me produksionin Vizioni Libonia.

Duhet ta dëgjoni patjetër këtë projekt nga Daim Lala./Onair